2015.09.26. Hakk Bence bizonyult a legerősebbnek az U17-es korosztályban, Minkó Roland az u-19-es között, míg Mészáros Máté a felnőttek között nyert bronz érmet.

Hétvégén rendezték meg a 38. KSI-Csepel Kupát, Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező utánpótlást versenyét, ami idén a felnőttek számára is versenyzési lehetőséget biztosított a népes nemzetközi mezőnyben. A Veloroom-Kecskeméti Első Sort három bringás, Hakk Bence, Mészáros Máté és Minkó Roland képviselte a szombat délután megrendezett esős időfutamon. Hakk Bence bizonyult a legerősebbnek az U17-es korosztályban, Minkó Rolandot is csak két dél-vidékről származó óriás tudta legyőzni az u-19-es között, míg Mészáros Máté a felnőttek között nyert bronz érmet.

Vasárnap fejeződött be az Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége (AKESZ) Kupasorozatának 2015. évi kiírása. Hazánk legnívósabb és legnagyobb amatőr mezőnyét felvonultató kerékpáros eseményének kilencedik, azaz utolsó állomása szintén egyenkénti időfutam volt Esztergom és Dobogókő között. A kecskemétieket Mészáros Máté képviselte, aki az Elite1 korcsoportban 2. helyezést ért el, az éves összetettet pedig 5. helyen zárta .