Már a második idényünket kezdjük a mezünkön a messziről is jól látható ovális logóval. De vajon mi van a logó mögött? Egy környezettudatos cég, akinek az autóit városszerte a sárga logó és a zöld rendszám jellemzi!

A Bakos és Társai Bt. egy családi vállalkozás, 1994-ben alakult. Cégünk fő profilja alapítása óta a diákétkeztetés. Célunk az étkeztetés egyre magasabb szintre emelése, ennek érdekében több uniós pályázat keretében korszerűsítettük az ételkészítés, szállítás és tálalás konyhatechnológiáit. 2006 óta szolgáltatunk Székesfehérvár és Oroszlány iskoláiban is. Jelenleg több, mint 130 munkatársunk dolgozik 3 városban.

A vállalkozásunk több, mint 20 éves múlttal rendelkezik, és komoly vendéglátós alapokon nyugszik, jelen pillanatban már a harmadik generációt is sorainkban üdvözölhetjük. Kiemelt fontossággal kezeljük a gyermek- és diákétkeztetést, annak folyamatos fejlesztését, annak érdekében, hogy a jelen generáció egészségesebben nőhessen fel. Ugyanakkor az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás kéz a kézben járnak, ezért több éve már számos csatornán keresztül támogatjuk a kecskeméti sportegyesületeket és sportéletet.

Mottónk: Gondolkozz globálisan, tégy lokálisan!