2019. június 16-án Kecskemét központjából indul a 2019-es Tour de Hongrie utolsó felvonása. A szervezők színes programokkal várják az érdeklődőket a centrumból induló rajtnál, de mi is szeretnénk emlékezetessé tenni a bringások és a megszállott szurkolók számára ezt a különleges eseményt, ezt a különleges napot!

Épp ezért szurkolói zónát hozunk létre Kadafalva főutcáján, a Rézangyal Sörözőnél. Lesz ott mindenféle látványosság, aki ott lesz, arra vár a világhírnév: bekerülhet az Eurosport élő közvetítésébe is!

Amit mindenképp tudnotok kell:
– akinek van KES meze (bármelyik évjárat) abban jöjjön
– kerékpárral gyertek a helyszínre
– időben gyertek, mert a központi rajt után már útlezárások lesznek, ezáltal vagy nehéz, vagy lehetetlen lesz kijutni Kadafalvára
– ha jöttök, ismerkedjetek a helyszínnel, helyezkedjetek minél jobban, de törekedjetek a biztonságra! Mivel itt már megkezdődik az éles rajt, legalább 60km/órás sebességgel száguld a mezőny, minden apró nézői hiba számíthat
– zajkeltő eszközöket, molinókat, hozhattok magatokkal, minél hangosabbak, színesebbek vagytok, annál nagyobb az esélye, hogy az otthon ülők látnak benneteket a tévében!

Gyertek, várunk benneteket! Ez igazán pörgős nap lesz!

Az esemény a Tour de Hongrie partnerprogram részeként jött létre.