Különleges helyszínt, a Kecskeméti Sörházat választott a város országúti kerékpáros csapata, hogy vendégül lássa támogatóit és a csapat barátait.  A hűs lugas alatt kezdődő rendezvénynek, az volt a célja, hogy az egyesület életéről az év közben is első kézből értesüljenek a vendégek.

A jó hangulatú rendezvényt, Sáfár Tamás, az egyesület vezetője nyitotta meg, megköszönvén a támogatóknak a bizalmat, majd egy színvonalas prezentációban foglalat össze a kerékpáros csapat rövid, de nagyon tartalmas történetét, kimagasló eredményeit. Természetesen szó esett a tervekről is, amelyek között a legfontosabb a közeljövőben induló „Nyeregben a város” névre keresztelt kerékpáros programsorozat. A több fordulós program keretein belül igyekszik az egyesület a 8-12 éves korú gyermekek megtanítani a kerékpárok helyes használatára, az egészséges versenyszellem ízére és a környezettudatos közlekedésre.

– A programtól azt várjuk, hogy a gyermekek biztonságosabban, tudatosabban használják a kerékpárjaikat, aminek akár rövid távon is, jól érezhető, pozitív hatása lesz a városunk közlekedésére. A szülőktől azt várjuk, hogy hozzák el gyermekeiket a programokra, lehetőleg kerékpárra,l mert az ő számukra is meglepetéssel készülünk-mondta Sáfár Tamás

A prezentáció után, Gönczi Imre, a Kecskeméti Sörház tulajdonosa beszélt a Kecskeméti Sörmanufaktúráról és szenvedélyről a sörfőzés mesterségéről.

A kötött programok után, baráti beszélgetések folytak, ahol a téma nem is lehetett más, mint a kerékpározás!