Kezdjük a közepén! Az elmúlt hónapok komoly szervezési munkájának és persze a támogatóinknak köszönhetően, kettő U23-as kerékpárosunk, Hrenkó Norbert és Sánta Ármin, a törökországi Alanyaban kezdheti meg a versenyszezont!

Hogy legyen értelme ilyen távoli vidékre elutazni, ezért rögtön UCI 1.2 -es versenyen tűzik fel a rajszámot, és nem is egyszer! Az egy hétig tartó „török meló” kettő nemzetközi versennyel lesz színesítve, ahol 25-30 nemzet egyesületei, válogatottjai edzőtáboroznak és versenyeznek. Az időjárás, a domborzat ideális, a mezőny nagyon erős.

Új ruházat, új kerékpárok, új kihívások

Az MKB Cycling Team kerékpárosai, a pécsi Lotus Cycling Team bringásaival, Schumann Mátéval és Árvai Krisztiánnal alkotnak egy mix sort. A szakvezetés elvárása az aktív versenyzés és az értékelhető befejezés mindkettő egynapos versenyen. Továbbá a pótolhatatlan versenykilóméterek gyűjtése és persze ismerkedés az új Colnago V3 egyesületi kerékpárokkal!

A részletes információk itt találhatóak:   https://gpakdeniz.veloalanya.com/ és a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség honlapján : https://www.uci.org/road/calendar

 

Hajrá srácok!