Szeretnénk jól meglendíteni az idei évet és a pedált is! Ennek a legjobb módja egy év eleji kerékpáros tábor. Ezért 2018. március 11. és 18. között bringázni hívjuk a kerékpározni szerető sporttársakat a mesés adriai szigetre, Brac-ra! Azért Brac, mert ebben az időszakban itt a legnagyobb a napsütéses órák száma Horvátországban, de a jó minőségű utak, a minimális közúti forgalom és változatos terepviszonyok is ideális lehetőséget nyújtanak a bringások számára!

Pontosan hol?
A tábor főhadiszállása, egy igazi mediterrán hangulatú, 640 főt számláló halászfaluban, Sutivanban lesz. Innen indulva, napi kettő edzéssel készülünk fel a 2018-as év túráira, versenyeire és kicsit talán az életre is. Részletek : www.sutivan.hu

Kik?
Minden kerékpározni szerető sporttársat szeretettel várunk, de egy dolgot mindenképp figyelembe kell venni a jelentkezőknek:
akár rekreációs, akár sportcéllal vesz részt a táborban, kell, hogy legyen bringás tapasztalata! Vagyis a tábor azok számára ideális és kifizetődő, akik legalább heti rendszerességgel bringáztak, vagy spinningeltek az adott szezonban.
Természetesen jöhetnek családok is. Ebben az esetben addig, míg a család egyik része az edz, a többiek túrázhatnak, sétálhatnak a faluban, a hegyen vagy a tengerparton.
Este pedig közös élménybeszámoló és hangulatos, vidám beszélgetések várnak mindenkit.

Mivel, hogyan?
Az országúti kerékpár mellett természetesen részt lehet venni montival és treking-gel is, de lehetőleg slick gumikkal legyenek szerelve. Tartalék gumibelsőt mindenki hozzon magával, a sisak használata mindenkinek kötelező a kerékpározások alkalmával. Műszaki segítséget biztosítunk. A sportszakmai iránymutatást Sáfár Tamás, a Piroska Szörp Kecskeméti ES edzője adja. Az edzéseket és a túrákat szintén Sáfár Tamás vezeti, aki igyekszik majd mindenkinek – céljainak és felkészültségének megfelelő – segítséget nyújtani.

A tábor 2018.március 11-től 18-ig tart, az ára: 79.000 forint/fő

Az ár tartalmazza:
-7 éjszaka szállás, 2 és 4 ágyas apartmanokban
-6 nap teljes ellátással
-A hazaindulás napján reggeli
-közös országúti túrákat és edzéseket
-sportszakmai és műszaki segítséget Sáfár Tamástól

Az ár nem tartalmazza:
az utazás költségét (utazás módja alapvetően saját autóval, saját szervezésben, de természetesen segítünk az összeszervezésben, az autók költséghatékony feltöltésében)

Fizetési feltételek:
A tábor díját kettő részletben kell kiegyenlíteni.
1. Átutalással 40.000 Ft-ot legkésőbb 2018. február 23-ig (!) a Kecskeméti Első Sor Sportegyesület 10401165-50526775-57661002 számú bankszámlaszámára. Közlemény: Brac 2018 és a résztvevő neve
2. Fennmaradó 39.000 Ft-ot lehet utalni, vagy készpénzben befizetni, legkésőbb 2018. március 8-ig a Veloroom kerékpárboltban (6000) Kecskemét, Petőfi Sándor u.11.

Jelentkezési határidő: 2018. február 23. (péntek)

További információ: Sáfár Tamás, tel.: 06 30 3139957