Két aranyat hoztak a Piroska Szörp Kecskeméti ES bringásai. Gohér Mihály és Csorba Bence is nagyot mentek hétvégén, de a kecskeméti nevelésű Minkó Roland (az Epronex-Bike Hungary versenyzője) is remekelt. Mindhárman a dobogó tetejére állhattak.

Szeptember végén, a hegyi országos bajnoksággal zárul az országúti idény, de addig még nagyon sok a teendője a Piroska Szörp Kecskeméti ES kerékpárosainak. Szinte minden hétvégén versenyezniük kell, hogy ismét formába tudjanak lendülni az országos bajnokságra. Nem is tétlenkedtek az elmúlt hétvégén sem.

Az U19 válogatott kerettag, Gohér Mihály, sprintbefutóval megnyerte a kategóriáját, a 4. alkalommal megrendezésre kerülő Brigetio országúti mezőnyversenyen, és az abszolút eredménylistán, a 174 induló közül  a 4. helyen végzett. Ezt a kategóriát a kecskeméti nevelésű Minkó Roland (Epronex-Bike Hungary) nyerte, aki a holnap (kedden) rajtoló Tour de Hongrie-n a válogatott tagjaként képviseli Magyarországot!
Csorba Bence, a Piroska Szörp Kecskeméti ES U19-es kerékpárosa az ország másik részében, kicsit kirándult a triatlon világába.  Bemutatkozása olyan jól sikerült a Szálkatriatlonon, hogy élete első triatlon versenyén kategóriájában a dobogó legfelső fokára állhatott. (Jók az alapok – mondja ilyenkor a szakma.)

A kecskeméti triatlonosok közül Boronkay Péter (Mercedes-Benz KMSE) és  Zubornyák György (Kecskeméti Első Sor) is kiválóan szerepelt. Előbbi a 4., utóbbi a 6. helyet szerezte meg.

forrás: hiros.hu