A tavasz közeledtével minden bringás a 2019-es idényre készül! Van, aki elméletben, de akad olyan is szép számmal, aki már többször a nyeregbe pattant. Egy biztos: mindenki szeretne előrelépni a tavalyi évhez képest! Ennek pedig a legjobb módja, egy év eleji kerékpáros tábor. Ezért 2019. március 6. és 13. között edzőtáborba hívjuk a kerékpározni szerető sporttársakat a mesés adriai szigetre, Brac-ra!

Azért Brac, mert ezen időszakban itt a legnagyobb a napsütéses órák száma Horvátországban, de a jó minőségű utak, a minimális közúti forgalom és változatos terepviszonyok is ideális lehetőséget nyújtanak a bringások vagy a triatlonisták számára!

Pontosan hol?
A tábor főhadiszállása, egy igazi mediterrán hangulatú, 640 főt számláló halászfaluban, Sutivanban lesz. Innen kiindulva, napi egy vagy éppen kettő edzéssel készülünk fel a 2019-es év versenyeire, és kicsit talán az életre is.Az apartmanok pár száz méterrel helyezkednek el a tengerparttól.

Kiknek szól?
Minden kerékpározni szerető sporttársat szeretettel várunk, de egy dolgot mindenképp figyelembe kell venni a jelentkezőknek:
Akár rekreációs, akár sportcéllal vesz részt a táborban, kell, hogy legyen bringás tapasztalata! Vagyis a tábor azok számára ideális és kifizetődő, akik  hetente többször bringáztak, kocogtak vagy spinningeltek az elmúlt időszakban.

Természetesen jöhetnek családok is. Ebben az esetben addig, míg a család egyik része edz, a többiek túrázhatnak, sétálhatnak a faluban, a hegyen, a tengerparton.
Este pedig közös élménybeszámoló és hangulatos, vidám beszélgetések várnak mindenkit.

Mivel, hogyan?
Az országúti kerékpár mellett természetesen részt lehet venni montival és trekking is, de slick gumikkal legyenek szerelve. Tartalék gumibelsőt mindenki hozzon magával, a sisak használata mindenkinek kötelező a kerékpározások alkalmával. Egyéb sportruházat és futócipő szintén szükséges lesz. Műszaki segítséget biztosítunk, mini szervizünk esténként kinyitja kapuit. A sportszakmai iránymutatást Sáfár Tamás, a Kecskeméti Első Sor Egyesület edzője adja. Az edzéseket és a túrákat szintén Sáfár Tamás készíti elő és vezeti. Vagy éppen autóval kíséri, és igyekszik majd mindenkinek – céljainak és felkészültségének megfelelő – segítséget nyújtani.

A tábor 2019.március 6-től 13-ig tart, az ára 89.000 forint/fő

Az ár tartalmazza:
7 éjszaka szállás, 2 és 4 ágyas apartmanokban,fantasztikus panorámával
6 nap teljes ellátással
A hazaindulás napján reggeli

Az ár tartalmazza:

  • szakmailag egymásra épülő, felépített közös  országúti edzéseket
  • általános kondicionáló foglalkozásokat
  • az teljesítmények kiértékelését
  • sportszakmai és műszaki segítséget
  • kísérés
  • szervezési díj
  • vidám hangulatot

Az ár nem tartalmazza:

  • utazás költségét (utazás módja alapvetően saját autóval, saját szervezésben, de természetesen segítünk az összeszervezésben, az autók költséghatékony feltöltésében)

Fizetési feltételek: A tábor díját kettő részletben kell kiegyenlíteni.
– 1. Átutalással 40.000 Ft-ot legkésőbb 2019. február 15-ig (!) a Kecskeméti Első Sor Sportegyesület 10401165-50526775-57661002 számú bankszámlára. Közlemény: Brac 2019 és a résztvevő neve. Vagy készpénzben a Veloroom kerékpárboltban (6000) Kecskemét, Petőfi Sándor u.11.
– 2. A fennmaradó 49.000 Ft-ot lehet utalni, vagy készpénzben befizetni, legkésőbb 2019. március 5-ig a Veloroom kerékpárboltban (6000) Kecskemét, Petőfi Sándor u.11.

Jelentkezési határidő: 2019. február 15. (péntek)
További információ: Sáfár Tamás, tel.: 06 30 3139957