Egyre többen ismerik a Kecskeméti Első Sor SE nevét és ismerik el eredményeit, munkáját. Jól mutatja ezt a tendenciát, hogy újabb és újabb támogatók állnak mellénk és segítik a fejlődésünket évről-évre!  Tiszteletünk jeléül, most egy rövid cikksorozatot indítunk, ahol bemutatjuk ezeket a cégeket.

Talán még páran emlékeznek rá, hogy  egy évtizede, egy hazai építőipari cég, évekig támogatta az akkoriban a legmagasabban jegyzett országúti kerékpáros csapatot. Mondhatnánk, hogy ezt a hagyományt folytatja a kecskeméti illetőségű Beton-Star Kft., amikor úgy döntött, hogy utánpótlás csapatunk eredményei és kitartása méltó  a cég támogatására.

Mesterségük címere :

ˇ”Cégünk, a kecskeméti székhelyű Beton-Star Kft. egyedi tervezésű előregyártott vasbeton szerkezetek kivitelezésével foglalkozik országszerte. Az elmúlt években olyan jelentős beruházásokban vettünk részt, mint a Mogyi Kft. építkezése Baján, a Budapest Airport Liszt Ferenc repülőtéren folyó fejlesztése, vagy a Knorr-Bremse és a Mercedes beruházásai Kecskeméten.

A vállalat 1998-as megalakulása óta folyamatosan bővülő tevékenységi körrel mára a gyártmánytervezéstől a vasbeton elemek gyártásán, valamint a közúti fuvarozáson át a szerkezetek összeszereléséig nyújt teljes körű, megbízható szolgáltatást. Fő tevékenységünk betonacél megmunkálással valamint transzportbeton értékesítéssel egészül ki – lakossági ügyfelek számára is.

Az elért gazdasági eredményeinket a szellemi és technológiai fejlesztések szolgálatába állítva törekszünk arra, hogy az átadott munkáink a megrendelői igényeknek, az előírt szabványoknak, valamint a funkcionális és szavatossági követelményeknek egyaránt megfeleljenek. Az e mögött álló elhivatottság további szakmai fejlődésre ösztönzi a vállalatot, mely a jövőben is biztosítékot nyújt a minőségi munkára.”

 

A weboldal : http://www.betonstar.hu/