Egyre többen ismerik a Kecskeméti Első Sor SE nevét és ismerik el eredményeit, munkáját. Jól mutatja ezt a tendenciát, hogy újabb és újabb támogatók állnak mellénk és segítik a fejlődésünket évről-évre!  Tiszteletünk jeléül, most egy rövid cikksorozatot indítunk, ahol bemutatjuk ezeket a cégeket.

A Kecskeméti Első Sor Kerékpáros, Futó és Sportegyesület kiemelt támogatója a kecskeméti Brill Kft. ŠKODA Márkakereskedés. Ők nemcsak az autóvásárlás során nyújtanak segítséget hanem elkötelezetten támogatják a kerékpársport, hiszen több mint 120 évvel ezelőtt a ŠKODA kerékpárgyártó vállalatként született meg és még ma is forgalmaznak ŠKODA  kerékpárokat. 

De vajon hogyan is néz ki a kecskeméti Skoda története?

1992 júniusában, a kecskeméti Petőfi Sándor utcában nyílt meg az első Bács – Kiskun megyei Volkswagen márkaképviselet – ekkor kezdte meg működését a Brill Kft. Juhász Gyula és felesége Juhász Gyuláné Dr. Rózsás Zsuzsánna irányítása alatt.

Történetét a folyamatos fejlesztés jellemzi. Már a nyitás utáni évben átadásra került a Halasi úti szalon és üzembe  helyezték saját szervizüket, amely mindenben megfelelt a nemzetközi szabványoknak és a gyári előírásoknak. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozzon. A márkaszervizben jól képzett értékesítési tanácsadók és szerelők dolgoznak akik a karbantartástól a legbonyolultabb karosszériamunkáig mindent gyári minőségben végeznek el. Ehhez korszerű gép- és műszerpark áll rendelkezésükre. Első nagyobb értékesítési sikerüket már a 90-es évek végén elérték, amikor is a Volkswagen haszonjárművekkel többször is az év Márkakereskedői lehettek.

Az új évezred további lehetőségeket tartogatott a Brill Kft. számára. Mivel jól tudták, hogy hosszú távú sikerek egyik legfontosabb eleme a folyamatos innováció, az igények minél szélesebb körű kielégítése úgy döntöttek, hogy a kínálatukat egy sportosabb, temperamentumosabb márkával egészítik ki, így felépítették a SEAT márkaszalont és egyúttal hozzá láttak a Volkswagen szalon megújításához is. A sok éves kitartó, precíz munkavégzés meghozta számukra a várt sikereket 2004-ben az Év Volkswagen Márkakereskedése lettek, majd 2005-ben az Év Audi Márkakereskedése. A következő évek újra a korszerűsítés évei voltak. A Márkaszalonok mellett a szervizműhely szolgáltatásait is kibővítették, közben pedig megszerezték a ŠKODA márkaszerviz jogot. 2007-ben az Audi szalon is új arculatot kapott, amely a gyári formatervezők és lakberendezők tervei alapján készítettek el.

2008-as gazdasági világválságot követően sok autókereskedés alapjaiban megrendült és kényszerhelyzetbe került. Így történt, hogy a megye első ŠKODA Márkakereskedése a Rákóczi és Locskai Kft. cégvezetése úgy döntött, hogy befejezi tevékenységét. A Brill Kft. ezáltal egy kihagyhatatlan lehetőséghez jutott. 2 évig zajlott mire a teljes fúzió végbement és a ŠKODA márkajog a Brill Kft.-hez került. A válság őket is megérintette, eladási darabszámaik az ezt követő években csökkentek, de továbbra is stabil, megbízható cégként üzemeltek és jó partneri kapcsolatokat ápoltak

.

2014-ben a cég csatlakozik a WeltAuto programhoz, amellyel a használtautó vásárlói réteg felé nyitnak az által, hogy minőségi használt autókat kezdenek el értékesíteni garanciával, amely magában foglalja a részletes átvizsgálást, a professzionális felkészítést és az Európa szerte érvényes Mobilitásgaranciát, amely díjmentes autószállítást és bérautót biztosít.

Ebben az évben indult meg a konszernen belül a „nagy arculatváltási program” kezdve a ŠKODA márkával. A Brill Kft. fennállása óta a legnagyobb beruházási folyamatába kezdett.  2015 nyarán hozzá látott az építési munkálatokhoz és a SEAT szalon mellett egy letisztult, modern ŠKODA szalont építettek fel az év végére. A beltéri munkálatok következő év márciusban fejeződtek be, így a szalon két értékesítővel megkezdhette működését. Ezzel párhuzamosan a Volkswagen szalon is felújításon ment keresztül és teljesen új bútorzatot kapott.

De a munkálatok itt még nem értek véget. Igaz, hogy a korábbi válságos időszak komolyan érintette a SEAT márkát, de a sikeres üzletvezetésnek köszönhetően a kecskeméti szalon tovább folytathatta tevékenységét. A márka sikereiben bízva 2017-ben megújították a szalon külső részét majd ezt követően a belteret. A szalon dinamikus és fiatalos lett. Egyedülálló a megyében.

 A Brill Kft. az autóvásárlók megbízható partnere. Az évek óta visszatérő sok ügyfél azt bizonyítja, hogy ha autóvásárlásra kerül sor érdemes őket választani.

A csapat már régóta dolgozik együtt, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek és minden erejükkel azon vannak, hogy megfeleljenek ügyfeleik igényeinek. Az autókereskedelem mára bizalmi üzletággá vált és az eddigi évek tapasztalata azt bizonyítja, hogy a Brill Kft. ügyfelei újra és újra bizalmat szavaznak a cégnek.

 

A weboldal : https://www.brillkft.hu/