Egy támogató aki nem csak szállítmányozásban profi, de maga is szenvedélyes kerékpáros: Nagy “Natix” Tamás :

A Natix Kft.  1998-ban alakult, kereskedelemmel, nemzetközi áruszállítással és szállítmányozással foglalkozunk. A fő tevékenységi területünk többek között az európai autógyárak számára történő szállítás. A cég egyik üzletfilozófiája a megrendelők minél teljesebb körű gyors, pontos kiszolgálása, hiszen ez a hosszú távú és sikeres együttműködés alapja. A másik mottónk, hogy a lehetőségekhez képest partnereinkkel közvetlenül szerződjünk, hiszen így tudunk a megrendelőink számára is kifejezetten kedvező árat biztosítani, valamint, hogy a megrendelő és a szállító között korrekt kapcsolat alakulhasson ki. Számunkra fontos kollégáink magas színvonalú felkészültsége mellett a gépjárműparkunk folyamatos fejlesztése, amely elengedhetetlen a szállítási határidők betartásához.

Jelenleg 10db zárt 5 palettás 1200 kg teherbírású furgon, 20db  9 palettás ponyvás (450cmx220cmx220cm) 1000 kg teherbírású furgon áll rendelkezésünkre. Autóink átlagéletkora 0-3 év. Mindezek mellett kiterjedt alvállalkozói körrel rendelkezünk, így ki tudunk állítani akár napi 5 autót is. Az autók és kollégák számára fejlett technikai felszerelések állnak rendelkezésre, mint például navigációs berendezések, mobiltelefonok, nyomkövető berendezés. Ennek értelmében a cégünk vállalja, hogy állandó elérhetőséget biztosít, amelyen Ön a fuvar aktuális státuszáról érdeklődhet. Hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk, gyakorlatilag 0-24 állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Cégünk rendelkezik CMR biztosítással, amely 50.000 EUR/autó értékben fedezi az esetlegesen felmerülő károkat. Amennyiben szükséges, ez az összeghatár felemelhető 100.000 EUR/autó értékre.

A vállalatunk egész Európa területén végzi a tevékenységét

Referencia munkáink:

 

  • Huawei Electronics: Németország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Spanyolország, Anglia, Olaszország, Svájc, Dánia, Norvégia, Portugália, +szigetek: Szardínia, Korzika, Szicília, Guernsey
  • Bosal ACPS: Németország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Olaszország, Svájc
  • Bosch: Németország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Olaszország, Svájc
  • Petőfi Nyomda: Németország, Franciaország, Dánia
  • Pridgeon & Clay: Németország, Csehország, Franciaország
  • MAG Hungary: Németország
  • Continental: Németország
  • Mercedes Benz: Németország
  • König Kft: Németország Franciaország