A 2021-es kerékpáros idényben, a hollandiai Born sporttáplálék-kiegészítő termékeit használja a csapatunk!

A BORN sporttáplálék-kiegészítők széles választékát kínálja. A BORN termékek 100%-ban Hollandiában fejlesztve és gyártva!! Minden termék kiváló minőségű természetes összetevőt tartalmaz. A BORN Nutrition ötvözi a hatékonyságot és a nagyszerű ízt.

A BORN Nutrition minden követelménynek megfelel: könnyen használható, könnyen emészthető és gyorsan felszívódik a szervezetben. Ideális sportoláshoz, fitneszhez és aktív tevékenységhez. A vitaminok, nyomelemek, antioxidánsok, aminosavak és adaptogének alapján készülnek: csak a szervezet saját és természetes alapanyagai.

“A BORN Sportscare BV-t gyógyszerészek és állóképességi sportolók alapították 1985-ben Bornban, a holland Limburg kerékpáros tartomány falujában. Azóta speciális és innovatív sporttáplálást, hatást és ízt egyaránt fejlesztünk. Minden BORN termék 100%-ban biztonságos és alkalmas profi sportolóknak, valamint szabadidős állóképességi sport fanatikusoknak. Mindenki számíthat ránk, aki szórakoztatóbb és jobb eredményeket szeretne szerezni egy edzésből, kerékpározásból vagy futásból.

Számos olimpiai, világ- és Európa-bajnokkal együtt kifejlesztettük a kiváló minőségű sporttáplálkozási és testápolási termékeket. A folyamatos finomhangolás és fejlesztés biztosítja, hogy a BORN továbbra is a csúcson legyen, kiváló minőségű termékekből álló palettával, amelyek a sporttevékenységek előtt, alatt és után is használhatók. Akár egy nagy versenyre készül, akár felépül egy testmozgásból: minden pillanatban megtalálható a támogató termék. Egyedülálló koncepció: BORN a kiemelkedő támogatója!

A Holland Kerékpáros Szövetség különféle szakterületei, az espoiroktól az elitig, több mint 25 éve számíthatnak ránk. Ebben a partnerségben sok mindent megtanulunk a határok átlépése érdekében. Együtt sikerülhet !!”

A magyarországi forgalmazó honlapja: https://www.bikepower.hu/