A 2022-es versenyidényben a High5 sporttáplálkozási termékei, a Muc Off prémium tisztítószerei, magasnyomású mosója és a QM sportkrémei segítik a versenyzőinket, hogy versenyben tudjanak maradni a nemzetközi versenyeken is.

 

A High5 Sports Nutrition, Európa vezető sporttáplálkozási terméke, amit speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy gyorsabban és problémamentesen versenyezzen, egy kemény, állóképességi kihívás esetén, legyen az futás vagy kerékpározás vagy csapatsport.
A High5 termékek a ma elérhető legjobb minőségű kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Forradalmi összetételével újra értelmezték és leegyszerűsítették a táplálékkiegészítő termékeket, melyeket a legnagyobb sporttáplálkozási szakemberekkel és profi sportolókkal közösen fejlesztenek.

“Ebben tényleg az van amire szüksége van a szervezetnek, és valóban működik nem csak marketing szöveg!!!

Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a termékeink érted dolgozzanak és a legjobbat hozzák ki belőled.

Ne feledd, ha minket választ, akkor biztos lehet abban, hogy ha keményen beleteszi a munkát az edzésekbe, és odafigyel a frissítési tanácsainkra akkor SOHA nem fog elbukni!”

 

Muc Off

A Muc-Off egy prémium kerékpártisztítás és ápolási termékeket gyártó cég. Neve már fogalom a különböző kerékpár szakágakban. Rengeteg szabadalommal rendelkező egyedi termékei a világ első számú gyártójává teszi. Egyedi megjelenése pedig már-már kötelező „Menőség” faktor!

“Ha csak egyszer próbálsz ki egy ilyen terméket akkor ez legyen, mert garantáltan nem fogsz csalódni.”

QM

A QM Sports Care egy belgiumi cég, amely természetes alapú sport testápolási termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott. Az illóolajok pontos mennyiségével összetételével más természetes kivonatokkal kombinálva nap mint nap segítjük a teljesítményt, a motivációt, valamint a test és a lélek regenerálódását.

 

Pre Sports termékek: minden edzésen és a teljesítmény pillanataira való felkészülés során használható. Ezek a termékek védik bőrét, rugalmassá teszik az izmokat és segítik a mentális felkészülést és előkészülést.

Post Sports termékek: minden edzés és teljesítmény pillanata után használható. Ezek a termékek masszázsok alkalmával is használhatók, és gyorsabban regenerálják az izmokat és segítik a testi, lelki regenerációt.

Frissítő termékek: a test gyors felfrissítésére használható különböző edzések vagy sportágak között. Gyors felfrissülést a verseny befejezése után és sajtóértekezletre, pódiumra vagy szállodába való utazás előtt. Élvezze tusfürdőink és fürdőolajaink friss ízeit!

“Tekintse meg sportreferenciáinkat és egészségügyi személyzetüket, akik mindennap dolgoznak termékeinkkel, és győződjön meg arról, milyen előnyökkel jár a QM Sports Care.”

Ha többet akar tudni termékeinkről, keressen minket a www.high5.hu weboldalon.